خرابي باتري خودرو، از اتفاقاتي است که در اکثر موارد مي تواند دردسرساز شود و مشکلات بسيار زيادي را به وجود آورد. مثلا باتري معيوب در يک روز سرد زمستان يا پاييزي ممکن است به کل از کار بيفتد در حالي که ديروز خيلي هم خوب کار مي کرد. همين از کار افتادن ساده ي باتري و نقص فني آن، مي تواند شما را از رسيدگي به امروز روزمره و برنامه هاي آن روز بازدارد. حتي گاهي ممکن است خودرو را براي چند ساعت در جايي پارک کنيد و وقتي به سراغش بر مي گرديد ديگر روشن نشود. در اين شرايط چه مي کنيد؟ جز امداد خودرو و خدمات امداد باتري چاره ي ديگري نيز داريد؟


همانطور که بارها در مقاله هاي پيشين هم اشاره کرده ايم، در اين شرايط تماس با مراکز معتبر امداد خودرو و درخواست کمک امداد باتري است نه سپردن خودرو به امداد خودروهاي غيرمعتبري که داوطلبانه در صحنه براي تعمير خودرو حاضر مي شوند. با امداد خودرو تبريز ارس همراه باشيد تا در مورد راههاي افزايش طول عمر باتري ماشين، علائم ايجاد عيب در کارکرد باتري و تشخيص زمان تعويض آن را با هم بررسي کنيم.


نقش باتري و اهميت آن در تامين سيستم برقي خودرو


يکي از اصلي ترين و حياتي ترين اجزاي تشکيل دهنده ي سيستم برق خودرو، باتري است. باتري براي مصارفي چون استارت زدن، تثبيت انرژي، روشنايي، سيستم صوتي، تهيه انرژِي کافي براي جرقه زدن و ساير وسيله هاي مصرف کننده اي که به صورت مستقيم با باتري در ارتباط هستند؛ نقش حياتي دارد. در واقع دينام هم بسته به ميزان نياز خودرو باتري را شارژ مي کند و انرژي ذخيره شده در باتري را هم در قسمت هاي مختلف تبديل به انرژي برقي مي کند.


از اصلي ترين کاربردهاي باتري در اتومبيل زمانيست که راننده قصد استارت و روشن کردن ماشين را دارد. در زمان استارت زدن ماشين، موتور الکتريکي استارت با انرژي الکتريکي دريافت شده از باتري موتور را به حرکت در مي آورد و در نتيجه اولين سيکل دور موتور شروع مي شود.


انواع باتري


رايج ترين نوع باتري ها به دو دسته ي باتري هاي Low maintenance  يا باتري هايي که نياز به مراقبت کم دارند، و باتري هاي Free maintenance  يا باتري هايي که به مراقبت نياز ندارند تقسيم مي شوند.


باتري هاي کم مراقبت، صفحه ي سرب/کلسيم يا دو آلياژي دارند. باتري هاي بدون مراقبت هم صفحه سرب،کلسيم/کلسيم هستند.


علائم خرابي باتري ماشين


راههاي افرايش طول عمر باتري ماشين


بررسي ظاهري باتري


بررسي محکم بودن درپوش باتري ها، بررسي سطح الکتروليت، تميز بودن سطح خورده شده دو قطب باتري، بست سر بازي، تسمه آلترناتور باتري مواردي هستند که براي نگهداري و افزايش طول عمر باتري ماشين بسيار حياتي و مهم هستند.


بررسي اين عوامل، به نوع باتري شما، ميزان مصرف و شرايط آب و هوايي بستگي دارد اما حداقل يک بار قبل از شروع سرما و حداقل ماهي يکبار در طول فصل هاي گرم سال بايد اين بررسي هاي کلي باتري انجام شود. اگر سطح الکتروليت در باتري بدون نياز به مراقبت، پايين باشد با سطح مشخص کننده ي حدود min و max باتري را بايد از آب مقطر پر کنيد. اندازه هاي مشخص شده را رعايت کنيد و به خصوص در فصول گرم سال بيش از اندازه تعيين شده آب داخل مخزن نريزيد.


علائم خرابي باتري ماشين يا تشخيص ايراد باتري ماشين


عمر مفيد باتري ماشين به عوامل متعددي بستگي دارد. در صورتي که ساير قطعات و بخش هاي سيستم برقي خودرو در سلامت کامل به سر ببرند، اين سلامتي مي تواند در طول عمر باتري نيز تاثير بگذارد. با اين وجود، عمر مفيد باتري در حدود دو سال در نظر گرفته مي شود. مهمترين مساله شناخت و تشخيص علائم خرابي باتري ماشين است.


 روشن شدن چراغ باتري صفحه کيلومتر


اگر چراغ آلترناتور ماشين روشن شده است، اولين نشانه در بروز مشکل در باتري مي باشد. با مشاهده روشن شدن اين چراغ باتري و شارژ آلترناتور را بررسي کنيد.


استارت نخوردن ماشين


در صورت ضعف در باتري خودرو، انرژي الکتريکي استارت خوردن خودرو تامين نمي شود. در نتيجه موتور به سختي و کندي استارت مي خورد و زمان استارت زدن صداي خاصي مثل گير کردن يا سنگين شدن استارت هم مي شنويد. خرابي باتري يا ضعف آلترناتور باعث اين مسئله و اتمام شارژ باتري مي باشد.


يک نشانه ي ديگر هم اين است که زمان استارت زدن، چراغ هاي صفحه کيلومتر ضعيف شده يا خاموش روشن مي شوند. اين يعني باتري شما توان تامين برق مورد نياز ماشين را ندارد و حتي چراغها و المان هاي صفحه کيلومتر هم نمي توانند برق دريافت کنند. در اين حالت مي گويند برق پشت آمپر نمي آيد.


نگهداري از باتري ماشين


تورم باتري و سرريز کردن اسيد در باتري هاي اسيدي


گرماي بيش از حد، مي تواند باعث تورم باتري شود که در کاهش عمر و خرابي آن نقش به سزايي دارد.


در مقابل شارژ بيش از حد باتري همي متواند باعث اين تورم شود. در بيشتر شرايط، با پايان عمر باتري هاي اسيدي، باتري دچار نشت و سرريزي مي شود.


تغيير رنگ چشمي باتري در باتري هاي چشمي دار


رنگ سبز چشمي : باتري سالم است.


رنگ سفيد چشمي : باتري ضعيف است يا نياز به شارژ دارد.


رنگ سياه چشمي : باتري خراب شده و نياز به تعويض دارد.


خب حالا راه حل چيست ؟


بهترين راهکار در اين شرايط اقدام به تعويض به موقع باتري قبل از بروز هر گونه مشکل است. در صورتي خرابي باتري، چاره اي جز تعويض آن نخواهيد داشت.


در اين حالت، رانندگان عزيز مي توانند با شماره گيري 09144096307 با امداد خودرو ارس تبريز، از سرويس تعويض باتري و خدمات امداد باتري در محل در تبريز و حومه بهره مند شوند.


ممنون که تا اينجا با ما همراه بوديد، با بررسي علائمي که خدمتتان عرض کرديم مرتبا شرايط باتري خود را بررسي کنيد تا در صورت مشاهده ي علائم ايجاد نقص يا خرابي، نسبت به شارژ يا تعويض آن سريعا اقدام نماييد.


 


منبع


 

امداد خودرو در تبريز | شماره تلفن امداد خودرو تبريز 09144096307

امداد خودرو در تبريز | شماره تلفن امداد خودرو تبريز 09144096307

امداد خودرو مجاز | شماره تلفن امداد خودرو مجاز در تبريز 09144096

امداد خودرو مجاز | شماره تلفن امداد خودرو مجاز در تبريز 09144096

علائم خرابي باتري ماشين | امداد خودرو تبريز تلفن

علائم خرابي باتري ماشين | امداد خودرو تبريز تلفن

باتري ,مي ,خودرو ,استارت ,هم ,ماشين ,باتري هاي ,در باتري ,باتري و ,باتري در ,عمر باتري ,خرابي باتري ماشين ,علائم خرابي باتري ,خدمات امداد باتري

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


سامانه مراقبت از خانواده مکسیروید maxiroid اثرات مخرب فضای مجازی تخفیف دونی مطالب اینترنتی مطالب اینترنتی الان بخر تحویل بگیر Stephen's page ipwep دوستانه 1 yadakyar
دزدگ